Cemiyet Başkanı Kocatürk'ten Kurban Bayramı mesajı

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Âdem Kocatürk'ten Kurban Bayramı Mesajı

Reklam
Reklam








Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Âdem Kocatürk'ten Kurban Bayramı Mesajı
Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Âdem Kocatürk, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, bayramların sevinç ve mutluluk dolu günler olduğunu belirtti. Kocatürk, Kurban Bayramı'nın, Yüce Allah'a olan yakınlığımızı ve bağlılığımızı tazelediğimiz, manevi olarak kendimizi yenilediğimiz özel bir dönem olduğunu vurguladı.
Birlik ve Beraberliğin Gücü
Başkan Âdem Kocatürk, Kurban Bayramı'nın toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade etti. "Kurban ibadetimiz sayesinde bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Kocatürk, bayramın insanlar arasındaki dargınlıkları unutturup, kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştiren bir fırsat olduğunu belirtti.
Kocatürk, mesajında, "Kurban Bayramı'nın manevi atmosferinde, yaşanan tüm acıların, sıkıntıların, yoklukların, hak ihlallerinin, savaş ve terör gibi üzücü olayların son bulmasını diliyorum. Filistin başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini, barış ve esenliğin dünyada hâkim olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bayram, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur getirsin " dedi.